Welkom!

Welkom!
Welkom!

donderdag 24 maart 2016

Taart!

Vorige week waren mijn lief en ik 23 (WAAAAT????!!) ja, 23 jaar getrouwd. Zoals elk jaar vierden we dit uitbundig met een dagje samen weg. Dit keer hadden we gekozen voor het Groninger museum met de tentoonstelling "David Bowie is". We hebben genoten!
Onderweg waren we even gestopt voor een broodnodige plas- en taartpauze. Ook hier hebben we van genoten!! Voor de lekkerste taartjes in Nederland ga je naar De Heerlijkheid in Marum!




woensdag 23 maart 2016

Cursus

Om wat losser te leren tekenen, en om handigheid te krijgen in het schetsen op locatie, ben ik een online (korte) cursus begonnen: Sketching your point of view, van Paul Heaston . En het is leuk!!
Hier is mijn huiswerk voor de eerste les, het losser schetsen is nog niet echt gelukt...
De eerste opdracht was het maken van een tekening van 2,5 x 2,5 cm met alle informatie die je wilt weergeven. Oef, ik weet niet welke daarin het meest geslaagd is.


De tweede opdracht was het maken van de gehele tekening. Het is m'n kruidenkastje, getekend in m'n schetsboek.


donderdag 10 maart 2016

dinsdag 8 maart 2016

Geboortekaartje!

Geboortekaartje gemaakt voor Teun! Het olifantje is zijn eigen knuffel, het vlindertje verwijst naar het gedichtje in de kaart.
Stefanie en Stefan, ontzettend bedankt voor het verzoek, en wij wensen jullie alle geluk, liefde en gezondheid met jullie prachtige jochie!