Welkom!

Welkom!
Welkom!

maandag 3 november 2014

Update: Veren, stipjes en heel veel kleuren

Hoewel ik nog niet veel af heb om te laten zien, wordt het wel hoog tijd voor een nieuwe blogpost. Vandaar deze update, met de (langere) projecten waar ik mee bezig ben.
Allereerst een veer, deze is getekend op een envelop. Een vrolijke envelop op de deurmat is volgens mij al een verrassing op zich! Deze ligt klaar om met de postbode mee te gaan.


Dan nog een veer, maar deze duurt langer voor hij klaar is. Hij is ruim een meter hoog, en zit geplakt op de deur van mijn tekenkamer. Ik teken er elke keer maar een heel klein stukje aan, maar eens moet hij dan wel af komen. Fineliner op heel dun papier, ik hoop dat ik na afloop de vouwen er nog uit kan strijken...
De volgende is weer een stipjes-project, altijd heerlijk om te doen. Verstand op nul en uuuuuren stippelen. Het is maar een kleintje, maar er zitten toch al heel wat uurtjes in. Gestipt in mijn schetsboek, dit is een tipje van de sluier...  (behoorlijk sterk vergroot!)En dan ligt er ook nog iemand op mijn tekentafel, een heerlijk plaatje van de vakantie. Als ik hiermee bezig ben, ben ik in gedachten zo weer terug op de camping. Wat was het lekker!! Kleurpotlood op A3-formaat Bristol Board.


Genoeg om lekker bezig te zijn, terwijl het buiten regent en waait. De herfst kleurt alle bladeren weer zo mooi, en het is ook wel weer heel gezellig zo met z'n allen warm binnen.
Bedankt voor het kijken!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten