Welkom!

Welkom!
Welkom!

zaterdag 27 augustus 2016

Vakantie!

Ook dit jaar gingen we weer lekker kamperen in Duitsland: een kleine 3 weken genieten van de prachtige omgeving, het mooie weer (super!!), de vriendelijke mensen en van het samen-met-z'n-viertjes-zijn. En wat hebben we het heerlijk gehad!! We trokken van Seeburg (met de Seeburger See) naar een prachtig plekje aan de Silbersee (met prachtige zonsondergangen!) en daarna nog een aantal dagen relaxen in Süplingen, met een meertje op de camping vol met forellen met schitterende rode vinnen. Hoewel ik van te voren had bedacht dat ik alle tijd had om te tekenen, valt de werkelijkheid toch altijd iets anders uit, maar het schetsboek is zeker niet dicht gebleven!

Op de eerste camping konden we heerlijk eten in het restaurant. 

Fineliner  

En hadden we een joekel van een watermeloen gekocht. Lekker!!

Fineliner 

Natuurlijk voegen we ook een culturele activiteit toe. Het Brotmuseum in Ebergötzen is een echte aanrader, met een verschillende puzzeltochten voor grote en nog grotere kinderen! Leerzaam en leuk!

Fineliner 

Maar als er een veer op m'n pad ligt, moet ik hem ook meenemen.

Potlood 

En nog eentje op de laatste camping, gevonden tijdens een korte wandeling over de camping.

Fineliner 


Tijdens de laatste dagen gingen we toch nog maar even langs de apotheek. Met name het vrouwelijke deel van ons gezin is een aantrekkelijk hapje voor de muggen, en het krabben is met name 's nachts nogal hinderlijk voor zowel het slachtoffer als voor de partner. Verlichting voor een laag prijsje.

Fineliner  

En net als het lezen van deze blogpost, zijn ook deze weken weer omgevlogen! Maar ook hier thuis is het zonnig en warm weer, en kunnen we lekker in de tuin nagenieten van een heerlijke vakantie.1 opmerking: