Welkom!

Welkom!
Welkom!

woensdag 2 november 2016

In m'n schetsboek

Inktober is ten einde gekomen! En hoewel ik een paar uur extra nodig had, heb ik toch 31 tekeningen in 31 dagen (en een paar uur). Ben heel tevreden met het resultaat, hoewel het zowel inspirerend, vermoeiend, druk en geweldig was. En wat heb ik de kleurpotloden gemist! Er was helemaal geen tijd meer over om aan iets anders te werken. Dus terug naar de potloden, jiehaa!!

Dit zijn de laatste zes tekeningen:

Op 27 oktober zat er zo'n prachtige spin voor het raam, in een schitterend web. Het was mooi weer, het zonnetje stond er prachtig op te stralen. Wanneer er een insect vast bleef zitten in z'n web, speerde hij erop af en wikkelde het helemaal in z'n draden. Een lust voor het oog.
Hij was een beetje schuw, want toen ik eenmaal een foto van hem had gemaakt om na te tekenen, heb ik hem de hele middag niet meer gezien. Pas in de avond toen het donker was, zat hij weer in het midden van zijn residentie.

Fineliner 0,05


Poes. En geloof me, deze Poes wil iedereen wel.

Fineliner 0,05


Lekker op de bank, iedereen thuis, chippie, drankje, genieten.
Helaas (of gelukkig?!) is het voor mij beter om de chips te tekenen, dan om het op te eten.

Fineliner 0,05

En deze chinese meneer uit Wuhan hangt al 12 jaar in onze keuken.

Fineliner 0,05


Hoewel ik niet van tuinieren houd, heb ik twee favoriete planten/bloemen. De eerste is de Italiaanse Aronskelk, zie hier en hier. En ook ben ik gek op de Kievitsbloem. Deze heb ik nog niet in de tuin, maar is nog een stille wens. Een genot om na te tekenen.

Fineliner 0,05


En als laatste in de rij, een kaart met Pinksterbloemen.

Fineliner 0,05 en Stabilo fineliner
5 opmerkingen: