Welkom!

Welkom!
Welkom!

zaterdag 12 augustus 2017

Vakantie!

Wat hebben we het heerlijk gehad, en wat vloog het snel voorbij! 19 dagen Duitsland, met prachtig weer in een schitterende omgeving. En ook nog tijd om te tekenen!
Speciaal voor deze vakantie had ik een nieuw schetsboek gekocht (altijd leuk).

Fineliner 0,05 en kleurpotlood


Op de eerste dag rijden we tot Bremen, en staan we 2 nachtjes op Märchen Camping in Stuhr.

Fineliner 0,05, Lamy vulpen met bruine Atramentis inkt en rode ballpoint
  

In de besteklade liggen drie verschillende soorten bestek, maar deze is favoriet, omdat de messen zo lekker scherp zijn.

Fineliner 0,05Na twee dagen slaan we ons kamp op in Seedorf, op de Campingplatz Seedorf. Het weer knapt meteen op, en blijft de rest van de vakantie heerlijk! Zo kunnen we lekker genieten van het strandje aan de camping, lekker zwemmen en in ons bootje varen. Het plan was eigenlijk om door te trekken naar Polen, maar de kinderen willen hier niet meer weg, en wij eigenlijk ook niet. Polen blijft staan voor de volgende keer. 


Fineliner 0,05Het bos zit vol dieren, en sommige brengen ons ook een bezoekje. Na 2 weken waren de mollen uitgebreid onder de tent doorgegraven, en de muizen kwamen ook geregeld even kijken of er iets te halen viel. Deze muizen kwamen helemaal uit de supermarkt in Malchin!

Fineliner 0,05, Lamy vulpen met blauwe Atramentis inkt, groene Stabilo fineliner en kleurpotlood


De dorpjes in Oost-Duitsland zien er schilderachtig uit, in deze streek vind je veel baksteengotiek. Prachtige indrukwekkende gebouwen, en straatjes van keien. De lantaarnpalen zijn prachtig.
Deze stond voor onze tent.

Fineliner 0,05 en Lamy vulpenDeze reuze-krekel zat lekker van het zonnetje te genieten op het tentdoek. Snel een fotootje gemaakt, en vandaar kwam hij in het schetsboek. 

Fineliner 0,05
En dit is wat ik het liefste doe: dingetjes verzamelen en natekenen. Deze helicoptertjes van de esdoorn lagen overal. 

Fineliner 0,05Hoewel ik niet veel veren heb gevonden, lagen er in Malchin zo 7 na elkaar. Natuurlijk krijgen die ook een plekje.

Fineliner 0,05


En dan volgen er nog 3 tekeningen, maar die moet ik nog even afmaken. Ik had veel tekengerei meegenomen (en lang niet alles gebruikt natuurlijk), maar de rode inkt was thuis gebleven, en laat ik die nou net willen gebruiken! 
En ook de tekening van de laatste dag moet nog afgestippeld worden. 
Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten