Welkom!

Welkom!
Welkom!

donderdag 6 oktober 2016

Inktober

Inktober is alweer een paar dagen onderweg, en dit jaar heb ik het voornemen om te proberen de challenge te halen... Het lijkt een onmogelijke opgave, want vanmorgen moest ik nog 1 tekening afmaken, en nog de tekening van gisteren maken. En dan moet vandaag nog komen! Ik teken gewoon niet zo snel, maar daarom is de uitdaging des te spannender! Mijn eerste vijf tekeningen:

Afgelopen weekend waren mijn lief en ik een lang weekend weg. We hebben genoten! Prachtige kamer (met bad en balkon), lekker eten, zeeën van tijd en goed weer, wat wil je nog meer?

Fineliner 0,05
Zondag hebben we museum More in Gorssel bezocht. PRACHTIG! Omdat we er heel vroeg waren, hadden we alle ruimte om rustig te genieten van de werken. Naast de moderne realisten was er een tijdelijke tentoonstelling van de werken van Rosemin Hendriks. Haar getekende zelfportretten zijn zeer inspirerend.
Omdat ze nog bezig waren de 3 zalen op de eerste verdieping te vullen, waren deze niet geopend voor publiek. Dat geeft ons een reden om nog een keer terug te gaan!


Lamy vulpen
Na ons bezoek aan het museum gingen we een rondje lopen in Zutphen. Een prachtige en gezellige stad. We hebben heerlijk geluncht bij Grand Café Chapoo!.

Fineliner 0,05
Een kaartje voor een lieve vriendin die zwanger is!!

Lamy vulpen en fineliner 0,05
En mandarijntjes lust ik altijd wel, maar in deze tijd van het jaar zijn ze het lekkerst.

Lamy vulpen en Stabilo fineliner


2 opmerkingen:

  1. Ze zijn allemaal weer heel mooi! En je brengt me op een idee, ik ga zeker een keer naar museum More.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. More is fantastisch! Echt een bezoek waard! Ik ga ook zeker nog een keertje.

    BeantwoordenVerwijderen